Škola jezika i predškolska ustanova Vrabac
 +381603600344    office@vrabac.rs      

Aktuelno

Erazmus + projekat "Naš put do znanja" - Norveška

U okviru Erazmus + projekta "Naš put do znanja" stručni tim naše predškolske ustanove boravio je u poseti vrtiću Montesori Bambini u Hamaru u Norveškoj. Cilj posete je posmatranje posla, sticanje iskustva i usavršavanje u Montesori pedagogiji. Ovo iskustvo će svakako obogatiti i unaprediti rad sa decom u našem vrtiću.

Naš put do znanja

U okviru projekta "Naš put do znanja" koji se finansira u okviru Erazmus + prgrama Evropske unije članivi tima Vrabac boravili su u Italiji na obuci za primenu Montessori pedagoije u učenju engleskog jezika.Takođe tokom trajanja mobilnosti učesnice su posetile jedan Montesori vrtić. Ova obuka predstavlja važan korak za napredak našeg tima a samim tim i dece koja su u naškoj predškolskoj ustanovi i deci koja pohađaju kurseve za učenje engleskog jezika u našoj školi. Na sastanku održanom po povratku sa mobilnosti učesnice su podelile utiske sa ostatkom tima. Dobro raspoloženje i motivacija doprineli su mnogim predlozima i idejma za različite programe i aktivnosti za narednu školsku godinu.

Erazmus + projekat "Naš put do znanja"

U okviru Erazmus + projekta "Naš put do znanja" organizovali smo tematsku radionicu za decu i roditelje. Upoznali smo se sa kulturama Italije i Norveške. Pripremali smo hranu na italijanski i norveški način ali dodali i naš "vrabasti" začin.

18. kongres "Dečja prava asocijacije Montesori Evrope"- Hag, Holandija

Od 3. do 5. novembra 2017. u Hagu u Holandiji, održan je 18. međunarodni kongres pod nazivom "Dečja prava asocijacije Montesori Evrope". Našu predškolsku ustanovu predstavila je naša vaspitačica Violeta Raičević radionicom "Dečja prava i bajke". Ponosni smo na našu Vrabicu.

Kralja Petra prvog 23, II sprat
34000 Kragujevac (Pešačka zona)
+381 60 3600344; +381 60 3600345;

Od ponedeljka do petka od 07:30 to 16:30