Montesori vrtić - škola stranih jezika
 +381603600344    office@vrabac.rs      
Erasmus plus projekat EU
Radionice za roditelje i decu - Vrabac

Preškolska ustanova Vrabac je 12. decembra obeležla završetak Erazmus + projekta "Naš put do znanja". Tokom radionice koju smo organizovali za kolege iz lokalnih predškolskih ustanova i osnovnih škola, podelili smo naše iskustvo od početne ideje, pisanja projekta, realizacije i naravno sa me mobilnosti, sa obuke obavljene u Italiji i posmatranja posla u Nemačkoj. Učesnice su predstavije projekat putem prezentacija i fotogragija, kao i primerima aktivnosti koji su postali svakodnevna praksa u radu sa decom. Podršku radionici je pružio centar za obrazovanje Kragujevac. Svi učesnici su dobili potvrdu za sate stručnog usavršavanja u okviru ustanove.

 

Radionice za roditelje i decu - Vrabac

Hamar Norveška

U okviru Erazmus + projekta "Naš put do znanja" stručni tim naše predškolske ustanove boravio je u poseti vrtiću Montesori Bambini u Hamaru u Norveškoj.

Cilj posete je posmatranje rada sa decom, sticanje iskustva i usavršavanje u Montesori pedagogiji.

Ovo iskustvo će svakako obogatiti i unaprediti rad sa decom u našem vrtiću.

 

Radionice za roditelje i decu - Vrabac

Naš put do znanja

U okviru projekta "Naš put do znanja" koji se finansira u okviru Erazmus + programa Evropske unije članivi tima Vrabac boravili su u Italiji na obuci za primenu Montessori pedagoije u učenju engleskog jezika.Takođe tokom trajanja mobilnosti učesnice su posetile jedan Montesori vrtić. Ova obuka predstavlja važan korak za napredak našeg tima a samim tim i dece koja su u naškoj predškolskoj ustanovi i deci koja pohađaju kurseve za učenje engleskog jezika u našoj školi. Na sastanku održanom po povratku sa mobilnosti učesnice su podelile utiske sa ostatkom tima. Dobro raspoloženje i motivacija doprineli su mnogim predlozima i idejma za različite programe i aktivnosti za narednu školsku godinu.

 

Kralja Petra prvog 23, II sprat
34000 Kragujevac (Pešačka zona)
+381 60 3600344; +381 60 3600345;

Od ponedeljka do petka od 07:30 to 16:30